Bytar blogg.

Nu efter 1 år & 8 månader lämnar jag motvilligt denna bloggen pga massor med krångel. 
ni kan följa mig på:
nattstad.se/stephanieverdin
puss.
 
 

Härlig dag på stan.

Nu har jag & emeli kommit hem från staden och det blev en dag med massor med skratt och mycket kort har det blivit också. Snart ska jag göra lite pommes, och flintastek till det, mumma! Pusshej.

fotodags

Nu ska här fotas, så jag drar med mig emeli!
puss.

Canon eos 550D

Min nya kamera, så glad!

In mot stora staden

Nu ska jag snart åka iväg till stan och hämta min nya kamera, men jag har sån huvudvärk och så skulle jag med bella & bada idag, men jag får se hur detta blir..Men jag har tagit en huvudvärkstablett, så får jag hoppas att det blir bättre, annars får vi ta det någon annan dag, inget mer mer det.
Men min buss går 10.22, så får skynda mig lite med det sista här, typ som att ta på mig ett par byxor..... Jag är nog en sån som gör precis allt i sista sekunden, och man får ju finnar av att stressa.. Onödig fakta osv..
Men godmorgon i alla fall.

Ett inlägg till min bästavän.

Okej, eftersom min bästavän tvingade mig att blogga om henne så hade jag tänkt att göra de snabbt innan jag lägger mig och sover.
 
Isabella är världens bästa, en riktig pangbrud! Har världens bästa humor, som knappast någon kommer förstå, och hon är min bästavän för att vi två tillsammans är oslagbara + att hon hjälpte mig hem när jag var ensam o rädd..
Hon är en riktig ängel den här tjejen, hon är söt som socker och har finaste bruna ögonen och ett leende som får folk att svimma. svär!
puss, älskar dig fuling!

Långbesök hos pappi

Åkte till pappa i onsdags och har inte kunnat blogga pga blogg.se appen inte funkar över huvud taget.. Helt värdelöst & det är nästan så illa att jag snart bytar bloggportal efter 1 ½ år på blogg.se.. Men nu är jag hemma igen och imorgon ska jag gå och hämta min nya systemkamera, väntat så länge på det!

väntar på mat..

Stannade hemma idag, men jag åker till pappa imorgon istället. För några timmar sen åkte mamma & emeli o lämnade min fislillebror på ett läger som han ska vara borta på i hela 2 veckor.. En aning tomt kommer det bli, men äntligen ingen som går mig på nerverna.
Just nu sitter jag och kollar på en gammal julkalender, åh.. Som jag saknar den tiden då alla dom var bra, sen kom svt & förstörde för alla barnen hela december.
Hoppas ni har det prima & inte är lika hungriga som jag ciao!
 

- New in.

Jag säger bara, kolla på dem! Vilka skönheter.

Du & jag har ett särskilt band

Lagom skönt när man ligger nedanför fönstret och solen steker på benen, men ändå är det molnigt och man kan inte sola.. Men imorgon ska det bli sol enligt väderskiten, hoppas dom har rätt för en gång skull.
Snart ska vi in till stan och lämna in emelis & calles mobiler för dom är helt knas, sen ska vi åka och handla. Jag ska handla jordgubbar, omnomnom.

Helg i mitt gamla hem, underbart.

Känns som en evighet sen jag bloggade, fast det är det ju också.
Åkte till stan i Tisdags och så gick jag och Angelica hem till henne så fick jag sova där en natt och vi bara hade det mysigt och pratade. Sen i onsdags kom jessica och hämtade mig så var jag hos henne tills i freddags. Vi åkte till stranden, fikade med en av hennes kompisar och lullade runt lite överallt.
I fredags kom emeli & sebastian till falkenberg och skulle åka till einar och då bestämde jag mig för att åka med, och jag har inte haft något internet där ute, förutom när vi va och badade i den sjön vi kallar "lilla badplatsen" och det kändes som om man kom hem, det var hur härligt som helst att komma tillbaka dit.
Nu har jag kommit hem, och det känns skönt även om mamma har rivit ner min gardin oså..
Jag orkar inte ge er någon bild, men ni får överleva. puss.

RSS 2.0