- Ido it how I wanna do.

Precis som jag behöver syre, behöver jag dig.

Regnregnregn..

Sitter och kollar på roliga videos på youtube. Och ja, jag vet att det kallas att inte ha något liv, men dear friends har ni sett Sveriges fina sommar...? Det regnar och regnar, jag svär får frispel vilken sekund som helst.
Somnade innan när jag kollade på skräckfilm, men såklart så var det något jävla retard som väckte mig genom att ringa på skype, om jag inte svarar när du skriver så vill jag ju antagligen inte prata med dig.. Herremingud..

du gör mina dagar, jag älskar dig.

Tänk er att vakna till detta, det är helt magiskt.
Det gör hela min dag, då jag får något sånt här av dig.
Jag älskar dig.

God morgon


R.I.P to the girl you used to see.

När jag skulle hem idag, så missade jag bussen.. Med typ 30 sekunder så jag fick sitta och vänta på att Calle kom och hämtade mig, en ängel är han! Annars hade jag fått vänta i 2 hela timmar på nästa buss, och hur kul är det på en skala..? Kom hem till slut i alla fall. 
Jag är ganska sådär jättetrött eftersom man inte får sova när man har en bästa vän som heter Isabella.. Men vi typ halvt däckade båda två sen, hehe. Men nu ska jag lägga mig och kolla på film, sen är det mat & så ska jag ut och gå.
Fred ut

00.00

Sitter hemma hos bella och hon spelar ett riktigt gammalt zelda spel, inte ens en riktig kontroll har man.. Den ser helt muppad ut, typ 3 handtag oså..
Vi har inte firat midsommar.. Vi har mest suttit hemma och sovit till typ 1.. hehe, men åkte hit så blev det god mat och jordgubbar.

jag måste bara säga en sak, den nya blogg.se suger, riktigt dålig är den.

mys i tältet

Sitter i tältet och myser med Bella som vi byggt upp alldeles nyss. Helt själva också, utan någon hjälp, är man kungar så är man. Hon sitter och äter upp mina popcorn. Orkar faktiskt inte blogga, ciao
 

hatar dig sol.

Jag somnade i solan och nu har jag jätteont på mina ben & min mage, så nu förklarar jag solen för idiotisk.. Snart kommer Mamma & alla andra hem med mat till oss, blev pizza. Ingen i famlijen orkade laga mat och alla är hungriga, så ja..
Senare ska jag och emeli ut och gå, alltid lika mysigt!
puss.

hej fina väder.

Godmorgon härliga väder. Herregud, jag vaknade av att en äcklig fluga surrade runt i mitt rum, kanske ska lägga mig ner lite igen och sen ska jag ut och sola i det underbara vädret. Har absolut ingenting att göra idag, men imorgon så ska jag träffa bästis igen. Trevligt.
En sak jag måste säga.. Är att jag hatar inte många, men det är några få jag gör... TRÄD, GÅ OCH DÖ.


glömt bort bloggen osv..

Ojsan, har inte bloggat sen skolavslutningen, men jag har varit hos pappa och inte orkat blogga på mobilen för internet där ute är ju inte det bästa man kan hitta..
I söndags åkte jag i alla fall hem och då kom Bella också, men vi kollade mest på film eftersom klockan blev ändå ganska sent ändå.
Igår åkte vi till falkenberg och käkade pizza. Nu tänker ni säkert, åker ni till falkenberg bara för att käka pizza? DÅ tänker ni helt rätt! Fast vi hämtade Emeli också som var hos sin pappa i studion, hehe..
Idag typ vaknade vi klockan 14.00.. så halva dagen är ju redan borta och hon har åkt hem nu, men vi träffas på torsdag då det händer en liten överraskning, ni ska få se!
Ha det bäst sålänge, puss!

Härliga bilder från skolavslutningen







Nu ska jag ut & gå, puss!

SOMMARLOOOOV!


Dagens outfit


Klantigt..

Tog med min kamera men glömde såklart batteriet till kameran så ni får nöja er med mobil bilder från dagen idag.


trött chey.

Jag har börjat uppdatera väldigt dåligt nu på senaste tiden & det ska jag verkligen försöka ändra på nu när vi får sommarlov, vilket är imorgon! Imorgon går vi till skolan och har något som kallas öd-stafetten, vilket faktiskt är ganska roligt. Jag ska vara fotograf med min så otroligt fungerande kamera, men det får duga så länge. Vi går hem vid ungefär 13.00 och så åker vi tillbaka till skolan för avslutning lite senare.
Orkar inte skriva mer nu, för jag är lat. Hejdå.

Tack för att ni förstörde min dag, idioter.

Svårt att låta mig vara ifred? Ja, märker detta!


Tråkig skoldag.

Vi har något på skolan med massa lekar, vilket är riktigt tråkigt. 9orna får åka till liseberg medan vi får vara kvar här, på SKOLAN'....


Chillar på biblan


Film på svenskan

Fast sitter i grupprummet med emeli och nina för den är kass.


Jävla svenskalärare, åh jag hatar dig.

Åh, jag blir så arg! Jag har kämpat & kämpat med den här jävla svenskan, men det hjälper ju inte ett dugg. Så här med, nästa termin tänker jag icke kämpa, för det går sämst ändå. Hon kan gå och dö. Svenska är lixom mitt bästa ämne och ja..
Sitter ute & surar för hon är dum.
Puss.


fuling inlägg.

Hej och förlåt för sämsta bloggningen på länge. Men när jag kom hem så var jag så fruktansvärt trött så jag bara startade en film och låg o kollade på den, sen har det typ inte hänt så mycket mer.
Tror faktiskt taket kommer regna sönder här utanför, eller det låter i alla fall som det och jag börjar bli lite rädd att det ska börja åska också.. Nu ska jag kolla på en annan film för jag är så otroligt rastlös och inte ett dugg trött.

God morgon kära söndag

Åker hem till mitt Halmstad idag, på ett sätt är det riktigt skönt, men jag har haft en awesome helg med massor med skratt.
Sitter just nu i husvagnen och har klubbkalas och lyssnar på musik, men jag har fortfarande väldigt ont i min läpp eftersom Nicole råkade ge mig en fläskläpp med en megafon igår.. Tack det uppskattas! Ha det bäst så länge, puss!


Gulligt.

Ligger i husvagnen och typ dör, för jag vaknade klockan 9 i morse.. Jag, Nicole och Hampus har varit ute och luffat på skolan, intressant att veta och så.


Myser i husvagnen

Har precis kommit in efter att ha varit med nicole och hampus, störtskön typ! Men nu sitter jag och nicole i husvagnen och myser hihi, ha'de!


Chilledrillar på pappas jobb

Då har man kommit till Varberg på pappas jobb, men vi ska snart hem tror jag. Att komma till pappa och syskon är nästan, NÄSTAN alltid lika mysigt. Och jag svär på mitt liv, nästan alla heter Mikael på detta jobbet, ganska läskigt ändå..


Mitt naturliga hår

Ja, jag har riktigt lockigt hår precis när jag duschat, vilket jag fått från både min mamma och pappa.


Härliga fredag


Baby you light up my world like nobody else.

Fyfan vad överglad jag blev, jag behövde inte komplitera på SOn och nu är jag klar med det! Trodde faktiskt inte jag skulle klara det, men är man en sån smart tjej som jag är så klarar man allt, bara man vill! Nu har jag bara NO provet kvar och om jag klarar det är jag imponerad av mig själv, för jag kan säga direkt att jag inte fattar något med dessa atomer och sånt.
Känner mig i alla fall helt trasig, halft sminkad, cp hår & mina byxor åker av.. Ingenting är bra idag.

Härmed säger jag godnatt!


onödigt inlägg.

Bara för att jag har städar hela mitt rum idag, känner mig fruktansvärt stolt och det är så otroligt skönt att äntligen fått det gjort, nu är det bara att fixa ben till min säng, måla om väggarna, och få ut soffan ur rummet så är allt perfekt! Gardroberna sket jag i att städa idag, så det får jag göra imorgon eller nästa vecka för jag får ändå in nya kläder där imon. Jag tror detta inlägget har tagit mig i alla fall 2 timmar att skriva, men det är för att jag glömmer av att jag bloggar när det händer någonting annat på datorn, men så blir det ibland.
Nu tänker jag kolla på film, tror jag.
puss.


Därför går jag inte utanför dörren,utan smink!

Utan smink:


Med smink:


Nu är provet klart och jag tror faktiskt det gick bra, men man vet ju aldrig med vår kära SO lärare..


Gud så nervös, hatar prov..

Herregud, typ 20 minuter kvar tills vi ska ha SO prov och jag är riktigt nervös, för jag vill & får verkligen inte faila på detta.. Jag vill för en gångs skull ha lite bättre betyg, men när man har skitsvårt för att koncentrera sig och faktiskt börja plugga är det inte så lätt. Så har vi även ett prov i NO på torsdag också som gör mig ännu mer stressad för betygen sätts på fredag och då hinner man inte göra omprov. Men nu ska jag försöka att inte få panik & försöka att komma ihåg allt till provet. Ha'de !

Kollar film

Mina fina vänner sitter och kollar film på datorn, haha så söta!


Smile honey, smile.

Sitter och skriver respons på Idas reportage i svenskan, väldigt roligt må jag säga. Haha, var det dagens skämt eller..? Ha det bra, puss


Snart finalen på big brother 2012 !

Herregud, mindre än 1 TIMME kvar tills finalen på big brother, helt galet! Kommer sitta fastklistrad framför tvn, oså..
Nu hoppas vi på att Hanna J vinner hela big brother 2012, och nu ska jag berätta lite varför.
Hanna har kämpat sig igenom så mycket hat från väldigt många deltagare, hon har varit en av de absolut starkaste personerna i hela huset, hon är en legend. Hon har tagit sig igenom så mycket skratt och tårar, bråk & kärlek.
Respekt till dig♥

Om inte hon vinner måste Amandus vinna, för Annica är bara så gnällig och en liten toffel.. Bara min åskit, haters will hate.

Die in your arms



Ingen lust att blogga..

Sorry för att jag inte bloggat idag, men jag har ingen lust med det faktiskt..

Facebook bråk..

Haha, jag kan lova dig att det är nog det roligaste man kan sitta och läsa. När folk är sånna chickens att de sitter och bråkar på facebook och säger en jävla massa skit, men sen när man kommer till verkligheten.. Ingenting.

När jag kom hem från skolan somnade jag, hade sån otrolig huvudvärk så jag trodde för en sekund att jag skulle dö.. Men som tur var så gjorde jag inte det, eller vad säger ni?
Mamma ropade och väckte mig och sa att det var mat i alla fall, någon helt random potatis & kycklig.. Sen gick jag upp och satte mig på rummet igen, för det är cpkallt där nere.
Funderar på att göra ett videoinlägg, men ska bara komma på vad jag ska prata om! Ha det bäst medans jag tänker, puss.

Fredag!

Fredag igen, och mitt huvud värker sönder. Känns som om de kommer sprängas.
Har precis börjat b-språket men vet inte riktigt vad jag ska göra ännu, hehe.. Får väl bli att plugga till provet!


Öd-cupen

Kom igen nu 8b!


Dagens


RSS 2.0