Home alone

Nu tänker jag lägga mig och kolla på ensam hemma! Såg alltid på de filmerna när jag var liten, gud vad jag har saknat dom. Också skriver jag med min älskling, han är seriöst världens bästa!

10 sanningar om mig själv.

1. Jag mår mycket bättre nu, än vad jag gjorde innan!
2. Jag är kär!!
3. Jag är beroende av min mobil
4. Jag tycker jag är jättedålig i skolan, men det börjar nog gå bättre
5. Jag är livrädd för spindlar, kan seriöst börja gråta om en är på mig.
6. Jag hatar folk som glor, riktigt jobbigt!
7. Jag hatar mitt leende.
8. Jag har tungpiercing & navelpiercing
9. Jag älskar killar med bruna ögon
10. Jag är rätt omogen av mig, men när det gäller är jag fullt seriös.


Nördar oss med datorer.

Sitter och har svenska och nördar oss med datorerna, skriver faktiskt ett repotage som jag blir riktigt nöjd med! Känns som om jag kanske kan få ganska bra "omdöme" på detta, för jag har faktiskt kämpat riktigt mycket. Men vi slutar nog alldeles strax, ha det bäst sålänge!

Hej torsdag!

Åh, jag trodde det var fredag när jag vaknade idag, men nej! Det var bara torsdag, kan denna dagen gå och dö? Har bara tråkiga lektioner idag, särskilt hemkunskap, fyfan.. Jaja, uppdaterar sen, pusshej


I can't find the words to explain, just how much you got me going insane.

Gör ett såhär nattinlägg för jag och emeli bestämde oss för att vara uppe hela natten och göra huset jättefint oså.. Så nu sitter vi och kollar på svampbob på MTV och tog en liten promenad genom staden innan, skönt att gå och prata ut lite sådär bara! =)


Hos tandläkaren

Men fick härlig sovmorgon idag, japp! Sen blir det hem & börja städa för imorgon flyttar jag och emeli ifrån stan igen, suck..


Gud.. Vissa förgyller dagen!

Åh, ibland känner jag mig väldigt elak, men det var så roligt!
En i sjuan ramlade och slog sig o la på golvet och grät, så jag och nina satt såklart och knäckte oss, det såg & lät så roligt!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2300553/images/2012/pic_204522604.jpg" class="image">


Snart slöjd..


Kemi..

Jag och nina gjorde ett experiment och det började ju brinna, fick lite smått panik.. Men nu ska jag läsa i häftet, fred ut!


Vafan hände med värmen?

Tror jag seriöst kommer dö, fryser ihjäl!
Sitter i alla fall och väntar på bussen och det blåser och typ regnar lite så det skulle inte förvåna mig om mitt hår skulle bli jättelockigt på denna stunden. Blåser ju igenom alla kläderna, fml..
Jaja ha det brao!


Sa du trött? Ja!

När jag kom hem från skolan, så gick jag och la mig direkt för jag hade så ont i huvudet. Nu vaknade jag för en stund sen och ska kolla på film. Ska försöka somna tidigt idag också, för annars lär jag inte palla skolan imorgon, eftersom jag har dessa svårigheter till att sova på natten.. Men nu ska jag hämta vatten, puss!


I just want you to be here, right next to me.

Sitter i grupprummet och gör inte alls mycket, lyssnar typ på låtar från eurovision song contest, ingen vart direkt bra.
Är inte på så bra humör idag, men jag ska blogga för er, har ju ändå inget bättre för mig.


Ego


Äckliga måndag.

Jahadu.. Nu är det en ny vecka, med nya tag! Flyttar även hem i veckan, känns skit tråkigt för jag vill flytta till stan och trivs här något så starkt!
Sitter just nu och väntar på bussen till skolan, men längtar redan hem så jag kan gå & sola.. Har inte så mycket att skriva, men kanske blir någon uppdatering i skolan, om jag är på bra humör.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2300553/images/2012/pic_204364940.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2300553/images/2012/pic_204364940.jpg" class="image">


Mys i sängen

Osminkad & söt chey.


Sverige - Loreen, vi vann!

Jag är så stolt över mitt land!


Eurovision..

Vad fan är detta?!


'halmstad gillet'

Har egentligen ingen aning om vad det är för något, men vi sitter vid en scen där någon sjunger. Kasst!
Jag svär på mitt liv, här är miljoner hippies.. Överallt!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2300553/images/2012/pic_204169540.jpg" class="image">


Thaimat med syster


Natttttamat.

Nu har jag, Emeli & bella varit och köpt cola på mcdonald's! Väntar på att min lilla fuling ska få tummarna ur och snacka med mig på skype & så ska jag kolla på jerry springer, hehe..
Vi var typ ute och spelade basket innan och såklart vann jag, med ETT poäng, kungligt! Men vi säger att bella vann så blir hon glad, puss.
Orkar inte blogga mer,heeeeeejdå.

Skolmat asså...

Gott...


Kungligt.

Ska käka alldeles strax, sen är det elevens val & sen är det helg! Ska ha myskväll med Emeli, Nina & Bella, riktigt awesome. Men jaja, pusshej!

Kiss me, i wanna feel your lips


Tuff brud


It's friday and i'm in love

Sitter på bussen på väg till oskarström & skolan, gå & dö!


Godnatt

Wäh, det var en fet jävla spindel i duschen innan & jag stog och duschade! Jag höll på att börja gråta helt seriöst, jag var livrädd. Men emeli kom till undsättning och satte den under ett sånt bakmått eller vad det heter, die motherfucker die!
Nejmen nu ska jag faktiskt sova, godnatt!


Dagens outfit + facelook




Everyone is beautiful.

Känner mig tung i hela kroppen, men har sovit en timme nu så ska vi laga mat, så får man hoppas på att jag blir piggare.

Godmorgon studiedag!

Godmorgon världen. Jag och Emeli vaknade typ för en timme sen & har nu käkat frukost. Vi kanske ska försöka ta oss in till stranden,annars får man sola i trädgården.

Soft dag med syster!

Haft en härlig, VARM dag med syster och om det är varmt imorgon sticker vi till stranden och steker,jappjapp! Imorgon åker även Angelica till Grekland, inte alls avis.. Nej men det är soft värme här i Sverige nu också, känner att sommaren är här!



Hos angelica.

Nu är vi framme hos angelica och har ätit pasta & köttfärssås, kungligt att kunna koka pasta! Vi ska nog dra ut lite sen och de om det finns något roligt folk i stan,hehe! Men hade inte så mycket att skriva,förutom att här är äckligt varmt. Puss!

Öd-cupen

Ligger nu och kollar på när min klass spelar fotboll, men jag vet inte vem som leder. Jag skojade bara, jag kollar på när Emelis klass spelar för det är mycket intressantare. Om en halvtimme går bussen in till stan så går vi hem till vårt nya hem, yesyes.


Bajs matte.

Har matte just nu, men helt seriöst jag orkar inte. Känner mig bara trög när jag försöker och ändå inte kan. Vi har ap sen. (arbetspass) för er som inte vet vad det betyder. Sen är det käk & ödcupen tror jag det är, alltså fotboll. Vilket jag inte tänker vara med på, för man är inte tvungen! Kan stå och heja på min klass istället, eller vad säger ni? De behöver lite pepp.
Jag har typ 0 batteri på min mobil och hade verkligen behövt ladda den, men nej. Laddaren ligger i min väska, som ligger i lärarrummet och noooo way att jag går in där. Aja kände att detta blev ett rättså onödigt inlägg, men nu vet ni vad jag kommer ha för mig denna skoldagen. Puss mina fina!


Take my hand and never let me go.


B-språk

Och jag sitter och muppar mig..


Dagens.

Har SO så passar på att slänga upp en dagens outfit.


Boy, you're worth the wait

Tro mig, du är värd väntan.
Jag älskar dig, miljoner varv runt jorden.



Varmt, eller?

Härligt att träffa bästis och vi tog en fika oså, pratade om allt mellan himmel & jord. Härligt att komma till en person man äntligen kan vara sig själv med och prata ut om allt, underbart!
Nu har jag i alla fall kommit hem och tagit en skön kalldusch, det var riktigt härligt pga värmen!
Jag har typ världens sömnproblem, somnar inte förens tidigast 03.00 på natten och det är väldigt jobbigt när man ska till skolan, kan det vara värmen som orsakar det? Spelar ingen roll om jag har igång datorn eller den avstängd för jag somnar inte ändå, så ligger nästan hela nätterna och kollar på smallville, no life i know..  Så går jag upp och letar kläder, ritar, skriver ja jag gör allt.... Orkar i alla fall inte blogga mer nu. Puss.

Träffa bästis

Åh gud vad jag har saknat min fina! Ska in till stan och träffa min Bella, jag har så mycket att berätta och kan tänka mig att hon också har det, så det ska bli riktigt härligt!
Imorgon flyttar jag och Emeli in i Angelicas hus, så kanske blir att träffa henne mer då, och ha en tjejkväll yes.
Men mitt batteri dör när som så jag måste smsa henne och fråga var vi ska mötas osv.. Uppdaterar när jag kommer hem, puss!


Bara chillar.


Syslöjd

Har syslöjd och ska försöka bli klar med min kudde, men hur det ska gå får vi väl se. Eftersom jag inte förstår mig på symaskiner oså.

Min underbart fina vän får stå för bilden, puss!


Skolan dödar mig.

Första lektionen, NO.. Vi jobbar med magneter och det är seriöst det tråkigaste som finns, förstår ingenting. Vi slutar om en halvtimme, känns som ett helt år.. Herregud hjälp mig..


Åska osv..

Förlåt för att jag inte uppdaterade när jag kom hem, men jag hade så otroligt ont i huvudet så gick och la mig i sängen. Det började åska, så jag somnade direkt. Har precis varit nere och käkat macka & oboy, för sov när alla andra åt.. Känner mig fortfarande lite trött,men jag ska fortsätta kolla på smallville som jag låg uppe HELA natten igår och kollade på, hehe busigt..


Chillar stenhårt

Härligt med värme och skugga, men alla dessa krypen är ju mindre roliga.. Vi slutar strax så på bussen eller när jag kommer hem kan ni få en 'dagens outfit'. Skoldagen har i alla fall gått jättesnabbt förutom de 2 första lektionerna som gick skitsegt.. Men nu ska jag softa sönder med mina rosa fina skor. Puss!


Ap

Har arbetspass och gör inte ett skit, busigt va?


Skolan

Döda mig.


Du är det finaste jag någonsin lagt mina ögon på.


ÄKTA KÄRLEK ÄR SOM EN CIRKEL OCH EN CIRKEL HAR INGET SLUT


the boy who

 


Min fina syster sminkade mig - Resultatet.





Jag ler på utsidan,men gråter inombords.


Vad vill du egentligen, kan inte läsa dina tankar..

Låt mig skratta åt dig..

Du är ju så patetiskt så det är nästan lite synd om dig..
Om du nu stör dig så otroligt mycket på mig, varför följer du min blogg, varför skriver du till mig hela tiden, varför lämnar du mig inte ifred? Är jag så bra så du inte kan låta mig vara?
Fortsätt klanka ner på mitt utseende, gör det snälla. Jag har aldrig sagt att jag är snygg, så varför fortsätter du kalla mig ful? Är du så avundsjuk?
Du klagar på min "personlighet" men lilla vännen, du vet inte hur jag är. Du känner inte MIG och du vet absolut ingenting om mitt liv. Så sluta tro att du vet så mycket mer, för du "vet" mer än vad jag själv gör.
Fortsätt snacka skit om mig, fortsätt sprida falska ryckten, men både du och jag vet vad som är sant,ellerhur? - Det du gör visar bara vilken liten person du är. Du har så minimalt självförtroende,så du måste försöka förstöra andras. Jo jag tar åt mig mycket saker & skit, men inte från dig. Vad du än säger, är jag bättre än dig.
Jag lovar att jag kan göra ditt liv till ett helvete, äckel.


Köpa skor, jappjapp!


Simon, jag älskar dig.

Sitter och lyssnar på låten du skickade till mig, tårarna börjar snart rinna.
Det gör så ont att du är så långt ifrån mig, men älskling vi klarar detta.
Denna killen förstår ni, är så sjukt underbar och ni rör honom inte!
Jag lovar dig, det finns en dag du blir min, endast min och jag hoppas den dagen blir snart.
Jag älskar dig obeskrivligt mycket älskling♥


Svänga med snabelN och vicka på baken !


Sitter och beter mig som ett mongo medan emeli spelar tetris.
Vet att ni älskar't !

Godmorgon, eller vad ska man säga?


Bilder på mig och min fina vän.





Väldigt seriösa!

Egobilder.







Back in Sweden!

Åh, började gråta idag när jag lämnade min fina Nuria.. Och alla de andra. Kommer sakna dom så mycket, så se till att tiden går fort för i September ses vi igen! Sitter i alla fall på bussen till Laholm, så tar vi tåget till Halmstad där ifrån för det var något jävla vägarbete där tågen gick från Helsingborg.
Lägger upp bilder i delar när jag kommer hem, puss!


Sista dagen..

Sista kvällen i Spanien, kommer sakna alla fina människor och värmen. Just nu sitter jag & hannah och kollar på när några spelar fotboll. Vi ska väl snart gå in, men jaja! Posshey


Snabbis!

Kan slanga in ett snabbt inlagg for jag ska platta luggen och sa.
Vi drar snart ut och traffar de andra, thihi roligt! Hoppas alla ar med idag.
Men ha det bast salange,pusshej!

Varmt!

Om typ 20 minuter ska vi kolla pa fotboll, sverigeskolan - spanienskolan! Ganska trakigt, men vi far vara dar och heja pa.. thihi! Det maste vara over 30 grader har och vi har gatt runt i kyrkor och kloster och gud vet vad.. Sa nu har man extremt ont i fotterna. Men jaja,orkar inte uppdatera just nu, pusshej!

underbar dag!

Hej, nu sitter jag har vid Nurias dator igen.
Idag har varit en riktigt bra dag, love it!
Forst gick vi till skolan sen akte vi till nagot radhus och lyssnade pa vad de hade och saga.
Efter det gick vi runt lite och akte buss till en teater, som jag holl pa att somna pa tills de skulle fraga folk ur publiken, vilket blev saklart JAG! Pinsamt!
Vi akte tillbaka till skolan och lagade spansk omelett, vilket inte ar det godaste som finns.. Efter det akte hela vart "gang" in till stan och kollade runt och handlade lite. Mysigt! Sen satt vi pa en buss i 50 minuter hem, det blev otroligt mycket skratt och vi larde varandra saker pa svenska & spanska.
Nu har jag precis atit, det blev hamburgade vilket var jattegott.
Men nu skriver folk pa facebook, pusshej!

Fran Nurias dator!

Sa ju att jag skulle forsoka blogga sa ofta jag kan.
Tyvarr maste ni acceptera att jag skriver lite konstigt eftersom hon har inte alla svenska bokstaver i sitt tangetbord.
Idag har har varit varmt, och da menar jag riktigt VARMT! Alskar vadret och manniskorna har nere, de ar underbara! Jag har sa roligt med dom.
Idag har jag, ida, ellen,matilda,ben, oskar och de vi bor hos gatt runt och haft det riktigt roligt! Jag kommer med bilder nar jag kommit hem och fatt bilderna av ida, men nu ska jag ga och duscha, pusshej!

Bloggning från skolan i spanien

Nu fick vi ett lösenord på typ över 20 bokstäver & siffror för att komma in på skolans nätverk, så jag använde det för att blogga, hehe :)
Vi kom fram vid 16.00 tiden igår och det är så otroligt varmt här! Jag fick äta spansk omelett och så :) idag fick vi även världens konstigaste frukost här på skolan. Så fort jag får tillfälle till att blogga kommer jag göra det, men ni får ha det bäst mina fina! Puss!


På tåget i skåneland

Sitter på tåget med min fina klass och äter macka. Vi har precis kört förbi landskrona med tåget, lite mysigt ändå! Ha det gött, puss!


Spanien, here I come!

Godmorgon!
Idag är det spanien & gissa om jag är taggad? Även om jag är sjukt trött...
Ni får ha det så bra här i sverige, så puss!

SPRID VIDARE

Jeanette, min fina ängel.
Du är den starkaste tjej jag känner, jag älskar dig!

Killen ska förstöra läppstiftet, inte mascaran♥

Åh.. Min lilla älskii!
Kommer inte få prata med dig på hela 10 dagar, vilken känns helt fel & hemskt! Du är så galet vacker & har världens finaste personlighet, helt seriöst så förstår nog inte du vad du betyder för mig. Jag älskar dig..♥


Att jag ens vågade säga det?! Men killen är fan underbar!
Om typ 9 timmar ska man gå upp igen och börja förbereda sig inför Spanien, med världens bästa människor! Det kommer bli kanon, även om jag är hur nervös som helst, känns som om jag kommer spy & typ benen darrar..
Jag mår bäst & livet leker!

1 dag kvar!

Har varit vaken sen 07.30 i morse, kan bero på att jag sov bort hela kvällen igår pga världens huvudvärk men nu är allt gött!
Dunkar musik & ska börja med att packa i ordning lite, på tiden kanske? =)
Ha det bäst så länge, puss!

Sista lektionen,

Herregud man börjar känna hur de pirrar i magen, lite nervös kanske? Äsch jag har mina underbara vänner med på resan och jag kommer ha en awesome tid i spanien med alla!
Efter skolan åker jag och emeli in till stan, jag ska bland annat ha en kajal.
Ha det bäst mina fina!<3


På sjukhuset

Och hämtar ut min medicin! Den fanns inte på apoteket, inte något apotek i hela halmstad.. ZzzZz.......
Så nu längtar jag bara efter att få komma hem, hehe


På väg till stan

Nu har man varit hos doktorn med mamma och fått utskrivet pollen medicin. Men nu ska man in till stan och växla mina pengar till euro och sen leta efter en bikini. Men ha'de !


Steker i solen


Algebra in my ass!

Jag förstår ingenting.


Snart matte..

Jag har snart matte och det suger helt seriöst. Jag sitter i grupprummet med nina, ida, ellen, eve & emeli, thihi busigt! Posshay


Livet leker när det är +32° ute!

Kärlek till vädret !

Hej första maj!
Tänkte gå ut i solen & plugga lite faktiskt, prov imorgon.

RSS 2.0